COMPASTOR komposztlé

(3 vásárlói értékelés)

1 905 Ft7 620 Ft

A kondilé sötétbarna fekete folyadék, gyenge jellegzetes illata van. Nagy mennyiségben tartalmaz nitrogénvegyületeket és anaerob mikrobákat, így kiválóan alkalmas növények táplálására. A növények öntözésekor hígítani érdemes (hígítás nélkül nyerjük ki és szűrjük). A benne lévő gyorsan felvehető tápanyagokat a növények 2-5 napon belül jelzik: színük sötétzöldebb, növekedésük intenzívebb lesz. A felhasználáskori hígítást jelezni javasolt, mert erős koncentrációban a kezelt növények kipusztulhatnak. Felhasználásának javasolt aránya: 3 dl kondilé 10 liter öntözővízhez.

Törlés
SKU: N/A Category: Tags:

Leírás

Tartalma: A COMPASTOR-technológia általi komposztálás során felfogott lé, amely nagy mennyiségben tartalmaz nitrogénvegyületeket és anaerob mikrobákat.

Felhasználása: A folyadék kiválóan alkalmas növények táplálására.

A kondilé sötétbarna fekete folyadék, gyenge jellegzetes illata van. Nagy mennyiségben tartalmaz nitrogénvegyületeket és anaerob mikrobákat, így kiválóan alkalmas növények táplálására. A növények öntözésekor hígítani érdemes (hígítás nélkül nyerjük ki és szűrjük). A benne lévő gyorsan felvehető tápanyagokat a növények 2-5 napon belül jelzik: színük sötétzöldebb, növekedésük intenzívebb lesz. A felhasználáskori hígítást jelezni javasolt, mert erős koncentrációban a kezelt növények kipusztulhatnak. Felhasználásának javasolt aránya: 3 dl kondilé 10 liter öntözővízhez.

További információk

Tömeg 1 kg
Compastor®-komposztlé

1 literes, 5 literes

3 reviews for COMPASTOR komposztlé

 1. Keresztes Judit

  Tisztelt Compasztor Csoport!
  Mennyi ideig, milyen körülmények között tárolható?

  • compastor-admin

   Tisztelt Keresztes Judit!

   A komposztlé árnyékos, 20 fokos, száraz helyen 3-6 hónapig lehet tárolni!

   Üdvözlettel: Compastor

 2. Tamás

  Üdvözlőm. Mivel rövid a lejárati ideje önök a szállításnál ezt hogyan kezelik. ?Egy másik cég termékét használtam és a szüleim is. Elmaradt paprika palánta javítása .(sárgult ,lassan nőt)’ és nem tapasztaltunk semmi javulást de még növekedést sem. Ott is 3dl ment 7-8 literbe. Köszönöm a választ előre is.

  • compastor-admin

   Tisztelt Tamás!

   A komposztlének fél év a lejárati ideje “szavatossága”. A szállításnál kellően gondoskodunk arról, hogy a termékünket szállítás közben ne törjék össze, bár a mai rohanó világban dobálják a csomagokat “össze-vissza”, de ha probléma lenne a csomaggal, vagy megsérült utána próbáljuk megoldani, hogy minden rendben menjen! A házhoz szállítás nagyjából 2-3-4 munkanap, de ez mindig változó!
   Egy másik cég termékéhez, így névtelenül nem tudjuk hozzá hasonlítani. De, ki kell próbálni. Nálunk minden növénynél pozitív javulást tapasztaltunk, és rengeteget kísérleteztünk, hogy mindenkinél pozitív és szemmel látható is legyen a javulás.
   Itt érdemes 1 liter komposztlét 10 liter vízhez adagolni.

   Üdvözlettel,
   Compastor

 3. N. Veronika

  Üdvözlöm. A kérdésem az lenne, hogy beltéri dísznövényeknél használhatom-e permetezve lombtrágyaként. Van-e ránk nézve bármi féle negatív hatása. Illetve hogy az önök által forgalmazott gilisztatea, az az úgynevezett csurgalékvíz, ami összefolyik a komposztáló alján, vagy pedig filterrel állítják elő gilisztahumuszból. Előre is köszönöm.

  • compastor-admin

   Kedves N. Veronika!

   Beltéri dísznövények is meghálálják a komposztlevet! Nincsen semmilyen negatív hatása, csak pozitív hatása lesz! A komposztlé a komposztálás során keletkező “komposzttea”, ez a velejárója, nem filterrel állítjuk elő. De a komposztlé is nagyon hasznos, sajnos a komposztálás során mindenki csak a komposztot keresi… és veszni hagyják a tökéletes minőségű komposztlevet!

   Üdvözlettel,
   Compastor

Add a review

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.