COMPASTOR komposztoltó

(1 vásárlói értékelés)

8 000 Ft

Szállítási költség: 3239 Ft

Gyártja: Pásztor József egyéni vállalkozó, engedély száma: 478901
Kiszerelés: PP zsákban, 30 liter/zsák

Tartalma: Növényi zöld hulladékból, COMPASTOR – technológiával készült, a komposztálási folyamatot beindító és serkentő,  Dendrobeana Veneta varietas Compastor gilisztát és mikroorganizmusok flóráját tartalmazó oltóanyag.

Felhasználása: Komposztkészítéshez.

Leírás

A komposztoltó koncentráltan tartalmazza azokat a makro-és mikroorganizmusokat, amelyek a komposztálást elvégzik. A komposztoltó használata elengedhetetlen a gyors és eredményes komposztáláshoz.

A többi piacon kapható komposztálást segítő anyag nem tartalmaz élő anyagokat, illetve csak bizonyos baktériumok szárított alakját. A komposztoltókkal végzett kísérletek alapján egyértelmű, hogy ez a komposztoltó a leggyorsabban alakítja komposzttá a zöldhulladék és egyéb kiindulási anyagokat. A komposztoltó hatóanyaga a giliszta, a giliszta-kokonok és a giliszták által átvitt, majd felszaporított baktériumok. Ezek a baktériumok a komposztálás minden fázisában hatékonyak.

Fontos megjegyezni, hogy a COMPASTOR komposztoltónak nem szabad felmelegednie, valamint kiszáradnia. A felmelegedés elkerülése végett olyan komposztot kell beoltani, amely vagy előkezelt, azaz a hő-szakaszon túl van. A giliszták és a baktériumok gyors munkájához pedig folyamatos nedvességre van szükség, hogy a giliszták állandó nedves közegben dolgozhassanak.  Az ajánlott arány 1 köbméter friss kiinduló anyaghoz 40 kg komposztoltó (2 PP zsák). PP-zsákban 2 hónapig tárolható hűvös, árnyékos helyen.

További információk

Tömeg 22 kg

1 review for COMPASTOR komposztoltó

  1. Dorottya Kézdi

    Gazdaboltban kisebb csomagolásban nem tervezik a forgalmazást?
    Üdv egy reménykedő komposztgyűjtő:
    Kézdi Dóra

Add a review

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük